Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2015 - 20:03 Yorum: 0

Vali Tutulmaz'dan ilçe ziyaretleri

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Pervari ilçesini ziyaret etti.Tutulmaz, ilçeye bağlı Dolusalkım köyünde, trafik kazası sonucu vefat eden köy korucusu Ali Adıgüzel'in (52) ailesine...

Vali Tutulmaz'dan ilçe ziyaretleri

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Pervari ilçesini ziyaret etti.

Tutulmaz, ilçeye bağlı Dolusalkım köyünde, trafik kazası sonucu vefat eden köy korucusu Ali Adıgüzel'in (52) ailesine başsağlığı diledi.

Adıgüzel ailesinin acılarını paylaşan Tutulmaz, "Vatandaşlarımızın, acı günlerinde ve sevinçli günlerinde her zaman yanlarındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Elim bir trafik kazası sonucu vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diler, acılı ailemize başsağlığı diliyorum" dedi.

Adıgüzel ailesi adına taziyeleri kabul eden Abdurrahman Adıgüzel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Taziye ziyarettinin ardından köylülerle bir araya gelen Vali Tutulmaz, bir süre sohbet ettikten sonra Gökbudak köyüne geçti.

Tutulmaz'ın ziyaretine, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu eşlik etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber