Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Temmuz 2018 - 13:23 Yorum: 0

Vali Ünlü vatandaşlarla buluştu

Iğdır Valisi Enver Ünlü, Haziran ayı Halk toplantıları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Vali Ünlü vatandaşlarla buluştu

Iğdır Valisi Enver Ünlü, Haziran ayı Halk toplantıları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlara karşı en iyi ve en faydalı kamu hizmeti sunmanın önemine dikkat çeken Iğdır Valisi Enver Ünlü, "Milletimiz bir seçimi daha geride bıraktı. Vatandaşlarımızın hür iradesi bir kez daha tecelli etti. Cumhurbaşkanımız milletimizden aldığı güç ve destekle çok daha güzel işler yapmak için havalimanları, yatırımlar, köprüler, yollar, fabrikalar ve yeni iş sahaları açmak için yoluna devam edecektir. Ben bir kez daha Cumhurbaşkanımızın ve TBMM'nin vatan, millet ve memleketimiz için hayırlı ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Allah onlara sağlık, afiyet, güç ve kuvvet versin. Bizler devletimizin emrinde, milletimizin hizmetindeyiz. Bugün gene sizlerle birlikteyiz. Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim vazifemizdir. İnşallah sorunlarınıza burada imkanlar ölçüsünde çözüm bulacağız" dedi

"Halk Günü" toplantısına katılan vatandaşlar, taleplerini dinleyen Vali Ünlü'ye teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber