Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Eylül 2017 - 15:23 Yorum: 0

Vali Ustaoğlu gazilerle bir araya geldi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazilerle yemekte bir araya geldi.

Vali Ustaoğlu gazilerle bir araya geldi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazilerle yemekte bir araya geldi.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde gazilerle buluştu. Öğretmenevinde gaziler onuruna verilen yemekte konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, "Bugün bizim için özel bir gün. Başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm bu memleket için, bu millet için, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bu vesileyle rahmetle minnetle anıyoruz. Bizim medeniyetimiz, bizim inancımız, peygamberlik rütbesinden sonra ki en önemli rütbeyi verdiği şahadet mertebesine ulaştırdığı ve Hazreti Peygamberin öbür dünyada yanında olacağına inandığımız şehitlerimiz bizim için çok önemli. Bunun yanında bu memleket için, bu vatan için, bu bayrak için şahadet şerbetini içmek için yola çıkıp ama gazilik şerefine nail olanlar da aynı şekilde çok çok önemli. Sizler bize emanetsiniz. Biz sizi devletimizin, bayrağımızın emaneti olarak görüyoruz. Yaptığınız fedakarlık her türlü takdire şayan olduğu gibi bunun hakkını da bizim ödememiz mümkün değildir. Ülkemizin geçirmiş olduğu süreci hep birlikte görüyoruz. Bu coğrafyada bizim üzerimizde nasıl oyunlar oynandığını görüyoruz. Bizi bir arada tutan, bizi diri tutan, bizi bir tutan kardeşliğimiz ve dayanışmamızdır. Yoksa bu Anadolu'ya adeta gözünü dikmiş yedi düvelin bu memleketi bölme adına, parçalama adına nasıl kötü emeller içinde olduklarını, nifaklar sokmaya çalıştıklarını görüyoruz. Biz inanıyoruz ki bu birliğimiz, kardeşliğimiz devam ettiği sürece onlar avuçlarını yalayacaklar. Kimse bu memleketi bölemeyecek, kimse bu milletin birliğini, kardeşliğini bozamayacak. Bunun en son örneğini 15 Temmuz'da bu millet bir kez daha gösterdi. İnşallah yeter ki biz kardeş olalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Kimse bizim kardeşliğimizi bozamayacak" diye konuştu

Vali Ustaoğlu gazilerle bir araya geldi

Vali Ustaoğlu gazilerle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber