Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Eylül 2014 - 12:41 Yorum: 0

Vali Vasip Şahin’den veda ziyaretleri

Valiler Kararnamesiyle İstanbul Valiliğine atanan, Malatya Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Vasip Şahin’den veda ziyaretleri

MALATYA - Valiler Kararnamesiyle İstanbul Valiliğine atanan, Malatya Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, Malatya’da 2 güzel yıl geçirdiğini, Büyükşehir Belediyesiyle en küçük ayrılığa düşmeden, iki yıl boyunca uyumlu şekilde millete hizmet ettiklerini söyledi.

Şahin: Hiçbir ayrımız gayrımız olmadan millete hizmet ettik

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile dostluk, kardeşlik hukuku içerisinde görev yapmaya gayret ettiklerini belirten Şahin, “Bizim yetmediğimiz yerlerde Büyükşehir Belediyemiz destek oldu. Büyükşehir Belediyemizin yetmediği yerde de biz destek olduk. Amacımız aynıydı, insana ve Malatya’ya hizmetti. Hiçbir ayrımız, gayrımız olmadan en verimli şekilde milletimize hizmet etmeye çalıştık. 2 yıl boyunca bana destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Nezaketiyle, beyefendiliğiyle, insanlığıyla ve yapmış olduğu hizmetlerle insanlarımızın sevgisini kazanmıştır. Bundan sonraki süreçte de Malatya’mıza önemli hizmetler yapacaktır” dedi.

Çakır: İstanbul’da da aynı hizmetleri yapacağına yürekten inanıyorum

Vali Vasip Şahin’in 2 yıl boyunca Malatya’ya önemli hizmetler yaptığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vali Vasip Şahin’in hizmet noktasında kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarına öncülük ettiğini söyledi.

Vali Vasip Şahin’i Malatyalı olarak gördüklerini ifade eden Başkan Çakır, “Güzel hizmetlerinden dolayı Valimiz Vasip Şahin’e teşekkür ediyoruz. Dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul’da aynı hizmetleri yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Kilim ve tablo hediye etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vali Vasip Şahin’e el dokuma halı ile tablo hediye etti.

VALİ ŞAHİN, BAŞKAN GÜRKAN’A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Valiler kararnamesi ile Malatya Valiliği görevinden İstanbul Valiliği’ne atanan Vasip Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Malatya konuşuldu. Vali Şahin’den memnun olduklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  “Hepimizin bildiği gibi ülkemizin gözbebeği olan İstanbul’a valimizin tayini çıktı. Biz kendisinden ziyadesiyle memnunuz. Bu zamana kadar Malatya’mızda görev yapan sayın valimizin yaptığı işler takdire şayandır. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Yolu açık olsun. İstanbul Valiliği görevinde kendisine üstün başarılar diliyorum” dedi.

Vali Vasip Şahin ise, Malatya’dan memnun bir şekilde ayrılacağını belirterek, “Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan çalışkan, becerikli kişiliğiyle, çalışkanlığıyla vatandaşlar tarafından takdir edilen bir başkanımız. Bende kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan, günün anısına Vali Şahin’e Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda açılan kurslarda yapılan bir tablo ve dokuma halı hediye etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber