Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 09 Mart 2021 - 12:03 Yorum: 0

Vali Yardımcısı Kumbasar berberleri denetledi

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, kontrolü normalleşme faaliyetleri kapsamında kentte faaliyet gösteren berberleri...

Vali Yardımcısı Kumbasar berberleri denetledi

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, kontrolü normalleşme faaliyetleri kapsamında kentte faaliyet gösteren berberleri denetledi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın talimatları doğrultusunda Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar ve beraberindeki polis ve kurum müdürleri, kentin değişik noktalarında bulunan berberleri denetledi.

Maske, sosyal mesafe ve hijyenik kurallarına riayet edilmesi gerektiğini belirten Kumbasar, pandeminin henüz bitmediğini belirterek, örnek il olan Hakkari'nin mavi bölgede yerine kuruması için kurallara uyulması gerektiğini söyledi.

Sürekli denetimlerin yapıldığını belirten berberler ise tedbirlere uyduklarını ve maskesiz müşteri almadıklarını ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber