Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 10:13 Yorum: 0

Vali Yavuz, Olay Gazetesi'ni ziyaret etti

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, yayın hayatına yeni başlayan Olay Gazetesi'ni ziyaret etti.Yavuz, Vali Yardımcısı Şenol Turan ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin...

Vali Yavuz, Olay Gazetesi'ni ziyaret etti

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, yayın hayatına yeni başlayan Olay Gazetesi'ni ziyaret etti.

Yavuz, Vali Yardımcısı Şenol Turan ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru ile gazetenin Hasanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bürosuna gelerek imtiyaz sahibi Bekir Bulut ve haber müdürü Figen Tok'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

 

Gazete çalışanlarıyla bir süre sohbet eden ve Bulut'tan gazete hakkında bilgi alan Vali Yavuz, Gümüşhane'de renkli ve ulusal gazete boyutunda bir gazetenin yayın hayatına girmesinin önemli olduğunu söyledi.

Genç ve gazetecilik eğitimini almış bir kadronun yayın hayatına çok şeyler katabileceğini düşündüğünü vurgulayan Vali Yavuz, “İlimizde yayımlanan gazetelerimize önemli görevler düşmektedir. İlimizde var olan dinamikleri hayata geçirmede basının yükleneceği görev çok önemlidir" dedi.

Vali Yavuz, Gümüşhane'nin dağlar arasında bir kent olmaktan çıkıp zirveden bakan, ufku geniş bir il olması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Küçük şeyleri kenara bırakmamız gerekiyor. Gümüşhane için büyük düşünmeliyiz. Turizminden organik tarımına kadar bu ilde yapılacak çok işler var. Çok zengin doğal ve kültürel zenginliklere sahip bir il konumundayız. Organik tarımda da aynı düzeydeyiz. Yapılacak olan, bu dinamikleri hayata geçirmektir. Dinamikleri ateşlemede basınımıza önemli görevler düşmektedir. İnsanların kişilik haklarına dokunmadan basın her zaman eleştiri hakkını kullanmalıdır. Sizler eleştirmekten, bizler de eleştirilmekten korkmamalıyız. Amaç, Gümüşhane'yi iki dağın arasından çıkarıp zirveye taşımaksa herkes görevini en iyi şekilde yapmalıdır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber