Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Vali Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu

RİZE (AA) - Rize Valisi Ersin Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu.Kent merkezindeki bazı esnafı ziyaret eden Yazıcı, hayırlı kazançlar diledi.Yazıcı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,...

Vali Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu

RİZE (AA) - Rize Valisi Ersin Yazıcı, esnaf ziyaretinde bulundu.

Kent merkezindeki bazı esnafı ziyaret eden Yazıcı, hayırlı kazançlar diledi.

Yazıcı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça hem kent merkezi hem de ilçe gezilerinde esnafı ziyaret ettiğini ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirterek, "Vatandaşlarımız çeşitli vesilelerle ilin valisi olarak bana, vali yardımcılarımıza ve kurum müdürlerimize talep ve dileklerini iletiyor. Ben de bugünkü gibi fırsat buldukça esnafımızın ve halkımızın yanına gidip onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum" dedi.

Ziyaretletlerle vatandaşlarla olan bağları daha da güçlendirdiklerini ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"Esnafımızın, ülkemiz ekonomisi açısından üstlendikleri görev elbette ki çok önemli. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz. Esnafın talep ve beklentilerini dinlemek, varsa sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmak üzere önümüzdeki süreçte çeşitli bölgelerde esnaf ziyaretlerimizi sıkça gerçekleştireceğiz."

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, Vali Yazıcı'yı aralarında görmekten son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

Vali Yazıcı'ya ziyaretlerine, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman da eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber