Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Vali Yazıcı, Sorgun'da incelemelerde bulundu

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Sorgun ilçesinde incelemelerde bulundu.Vali Yazıcı, Sorgun ilçesini ziyaret ederek, Kaymakam Ali Arslantaş'tan yapımına başlanan binalar hakkında...

Vali Yazıcı, Sorgun'da incelemelerde bulundu

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Sorgun ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı, Sorgun ilçesini ziyaret ederek, Kaymakam Ali Arslantaş'tan yapımına başlanan binalar hakkında bilgi aldı. 

İlçede yapımına başlanacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, Toprak Mahsuller Ofisi Amirliği, Gençlik Merkezi inşaatı ve okul inşaatlarında incelemede bulunan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, il merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde de büyük bir çalışma yapıldığını belirtti. 

İl genelinde yapılan çalışmalarla Yozgat'ın şantiye alanına döndüğünü vurgulayan Yazıcı, "İnşallah bu projeler tamamlandığı zaman Sorgun ilçemizin hem çehresi değişecek, hem de daha iyi hizmet alacaktır. Okul inşaatlarımız tamamladığında ise geleceğimiz olan yavrularımız daha iyi şartlarda eğitim görecekler" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber