Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı09:49 Trendyol Süper Lig’de 34. hafta yarın başlayacak09:49 Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi09:48 Çanakkale Kara Savaşları’nda broşürle propaganda savaşı09:47 İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı09:47 Demirçalı: “Biran evvel ‘kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm’ çalışmalarına ba...09:47 Panasonic Electric Works Türkiye’den Japonya’ya üst düzey atama
23 Nisan
Türkiye 21 Mart 2019 - 11:03 Yorum: 0

Vali Yazıcı, "Yaşlıların yeri hürmet makamıdır"

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Yazıcı, 'Yaşlıların yeri hürmet makamıdır'

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Yaşlılarımıza saygı Türk kültürünün vazgeçilmez bir özelliğidir" dedi.

Yaşlılarımıza sahip çıkmanın ve onlarla ilgilenmenin tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Toplumun ve ailenin temel direği olan yaşlılarımız geçmişten günümüze köprü kuran, kültürü ve değerleri geleceğe taşıyan değerlerimiz olarak toplumda hak ettikleri saygınlığı kazanmaları geleceğimiz adına çok önemli olup, kazanmış oldukları bilgi birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, günümüze ve geleceğe ışık tutan bir kaynaktır."dedi.

Kültürümüzde yaşlı insanlarımızın ayrı bir değeri ve önemi olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Milletimiz, büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, milli birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza gereken sevgi ve hürmeti göstermeliyiz" dedi.

Büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalamış toplumlar olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Evimizden sokaklarımıza, hayatın her alanında bizlere yarınlarımızı gösteren en iyi gerçektir yaşlılarımız. Yaşlılarımızın yalnız kalmamaları için üzerimize düşen görevi itinayla yerine getirmeliyiz. Devletimiz, yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmektedir. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur."dedi.

Bir toplumun zenginliği olan yaşlılarımıza, büyüklerimize huzur ve refah içinde yaşayabilmeleri adına çaba ve gayretlerinin devam edeceğini ifade eden Vali Yazıcı, "Ülkemizin ve bizlerin geleceği için birçok fedakarlık gösteren büyüklerimize olan bağlılık duygularımızın yalnızca bu hafta ile sınırlı olmaması dileği ile tüm yaşlılarımızın "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle ellerinden öpüyorum" şeklinde ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber