Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Vali Yerlikaya, gazetecilerle tanıştı

GAZİANTEP (AA) - Vali Ali Yerlikaya, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.Yerlikaya, valilik konferans salonundaki toplantıda, kurulacak iyi diyaloglarla kentin...

Vali Yerlikaya, gazetecilerle tanıştı

GAZİANTEP (AA) - Vali Ali Yerlikaya, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Yerlikaya, valilik konferans salonundaki toplantıda, kurulacak iyi diyaloglarla kentin daha ileriye taşınmasına katkı sağlamak istediğini söyledi.

Görevi süresince düzenli toplantılar düzenleyerek şehre dair bilgileri paylaşacaklarını ifade eden Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı ziyaretin ardından kentin sorun ve sıkıntılarının tespiti ve çözüm yollarına ilişkin detaylı çalışma yapacaklarını vurguladı.

Gaziantep'teki görevi süresince önceliğinin huzur olacağını anlatan Yerlikaya, "Bu öncelikleri eğitim ve istihdam takip edecek. Çünkü kentimizde 3 bin 200 derslik açığı var. Bunların giderilmesi için harekete geçireceğiz. Ayrıca istihdamın önemli bir bölümünü elinde bulunduran sanayi sektörünü de yakından izleyeceğiz. Olası sorunda çözüm için çalışacağız" diye konuştu.

Kentte 303 bin civarında Suriyeli misafir olduğunu dile getiren Yerlikaya, bu konuda da zaman zaman sıkıntıların olduğu yönünde bilgiler edindiğini, durumu tespit edip çözümü noktasında gelişmeleri ele alacaklarını kaydetti.

Basının 4. kuvvet olduğunu aktaran Yerlikaya, yapılan güzel işlerin halka duyurulması veya sorunların gündeme taşınması noktasında gazetecilere önemli görevler düştüğünü sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber