Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Vali Yerlikaya Nevruz Bayramını kutladı

 GAZİANTEP (AA) - Vali Ali Yerlikaya Nevruz bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.Vali Yerlikaya basına yaptığı yazılı yaptığı açıklamada, Orta Asya’dan Balkanlar'a kadar uzanan geniş...

Vali Yerlikaya Nevruz Bayramını kutladı

 GAZİANTEP (AA) - Vali Ali Yerlikaya Nevruz bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Yerlikaya basına yaptığı yazılı yaptığı açıklamada, Orta Asya’dan Balkanlar'a kadar uzanan geniş bir coğrafyada binlerce yıldan beri kutlanan Nevruz'un, baharın, tazelenmenin ve yenilenmenin simgesi olduğunu belirtti.

Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

  "Nevruz, hiçbir dil, din, siyasi görüş ve etnik gruba ait olmayan, baharın coşkusunu paylaşmayı, dostluk ve kardeşliği geliştirmeyi, insanlarımızı kaynaştırmayı hedefleyen bir ortak değerdir. Bereketin simgesi, doğanın yeni bir enerjiyle uyanışı, yüreklerimizin yeni umutlarla dolup taştığı ve yeni bir bahara yolculuğun başlangıcı olan Nevruz, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan güçlü bir davettir."

Yerlikaya, Nevruzda yakılan ateşin insanlar arası çatışmaları yok ederek, yerini dostluk, sevgi, barış ve kardeşliğe bırakması gerektiğini söyledi.

 Yerlikaya, "Milletimizin sonsuza dek birlik beraberlik ve dayanışma içinde Nevruz coşkusunu yaşaması temennisiyle, başta Gaziantep'liler olmak üzere, tüm milletimizin Nevruz Bayramını kutluyorum" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber