Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Vali Yerlikaya Nizip'i ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Nizip Kaymakamlığı ve Nizip Belediyesi'ni ziyaret etti.İlk olarak Nizip Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Yerlikaya'yı Kaymakam Harun Sarıfakıoğuları,...

Vali Yerlikaya Nizip'i ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Nizip Kaymakamlığı ve Nizip Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Nizip Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Yerlikaya'yı Kaymakam Harun Sarıfakıoğuları, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe protokol üyeleri ve daire amirleri karşıladı.

Kaymakamlık makamında ilçe protokol üyeleri ve daire amirleriyle tanışan Yerlikaya, daha sonra kendisine eşlik eden protokol üyeleriyle esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyarette, ailesine katkı sağlamak için kırtasiyede çalışan bir çocukla sohbet eden Yerlikaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş'e çocuğun okula kaydının yaptırılıp eğitim öğretime devam etmesi talimatını verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından Nizip Belediyesi’ne geçen Yerlikaya, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'dan belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Yerlikaya ve beraberindekiler daha sonra Suriyeli sığınmacıların barındığı Nizip çadır ve konteyner kentine geçti. Her iki kamptaki ziyaretler basına kapalı olarak gerçekleşti.

Yerlikaya'nın ziyaretine, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Gaziantep AFAD İl Müdürü Sinan Atakan, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber