Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Vali Yılmaz, Gediz'de iş adamlarıyla bir araya geldi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gediz Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren iş adamlarıyla bir araya geldi.Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Mehmed Ali...

Vali Yılmaz, Gediz'de iş adamlarıyla bir araya geldi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gediz Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren iş adamlarıyla bir araya geldi.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve iş adamlarından gelecekteki plan ve yatırımları hakkında bilgi aldı.

Burada, iş adamlarına yönelik yaptığı konuşmada, kamu kurum ve kuruluşları ile yatırımcıların hep birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Böyle yapılması halinde hem Gediz'e hem de Kütahya'ya yeni yatırımlar kazandırılacağını belirten Yılmaz, "El birliği ile gönül birliği ile çalışmalarımızı sürdürürsek daha güzel sonuçlara imza atarız" dedi.

Yılmaz, daha sonra Gediz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet binasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vali Yılmaz'a, Gediz Kaymakamı Avni Kula da eşlik etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber