Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 09:13 Yorum: 0

Vali Zorluoğlu, şehit oğlunun düğününe katıldı

Van Valisi Murat Zorluoğlu, şehit Abdullah Karaca'nın oğlu Fevzi Karaca'nın düğününe katıldı.

Vali Zorluoğlu, şehit oğlunun düğününe katıldı

Van Valisi Murat Zorluoğlu, şehit Abdullah Karaca'nın oğlu Fevzi Karaca'nın düğününe katıldı.

Vali Zorluoğlu, Gürpınar'ın Arındı Mahallesi'nde 1996 yılında güvenlik korucusu olarak görev yaptığı sırada teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Abdullah Karaca'nın oğlu Fevzi Karaca'nın düğününe katılarak, mutlu gününde yanında oldu. Düğünde konuşan Vali Zorluoğlu, Bakara Suresi'nin 154. ayetini hatırlatarak; "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Bilakis onlar diridir, ama siz anlamazsınız" mealini paylaştı.

Şehitlerimizin ve geride emanet olarak bıraktıkları ailelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu anlatan Vali Zorluoğlu, "Düğünümüz hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun inşallah. Bu memleketin huzuru ve güvenliği için mücadele ederken görevinin başında şehit edilen Abdullah ağabeyimizi ve tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve şükranla anıyorum. Bugün dünya evine giren Fevzi kardeşimizin bu mutlu gününde, babası şehit korucumuz Abdullah ağabeyimizin mutlaka bu mutlu güne şahitlik ettiğine ve ailenin bu mutlu gününe ortak olduğuna yürekten inanıyorum. Mümkün mertebe şehit ailelerimizin hem mutlu günlerine hem de acılı, üzüntülü günlerine devlet olarak, valilik olarak, jandarma ve emniyet olarak ortak olmaya çalışıyoruz. Bugün de Mevla'ya çok şükür güzel ve mutlu bir günde beraberiz. Burada bulunmaktan, sizlerle bu güzel anı yaşamaktan çok büyük bir bahtiyarlık duyduğumu ifade etmek isterim. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum. Mevla'm kendilerine; sağlık, sıhhat içerisinde bir yastıkta uzunca bir ömür nasip etsin. Memlekete, millete faydası dokunacak evlatlar nasip eylesin" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hamdi Gülpınar'ın da katıldığı düğünde Vali Murat Zorluoğlu, Sümeyye-Fevzi çiftini tebrik ederek, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi.

Vali Zorluoğlu, şehit oğlunun düğününe katıldı

Vali Zorluoğlu, şehit oğlunun düğününe katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber