Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 13:23 Yorum: 0

Vali Zorluoğlu, TÜGVA’yı ziyaret etti

15 Temmuz darbe sürecinde gençliğin iyi bir sınav vererek ülkesinin birliğinden ve seçilmiş iradesinden yana tavır aldığını belirten Elazığ Valisi...

Vali Zorluoğlu, TÜGVA’yı ziyaret etti

15 Temmuz darbe sürecinde gençliğin iyi bir sınav vererek ülkesinin birliğinden ve seçilmiş iradesinden yana tavır aldığını belirten Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, sürecin en önemli sonuçlarından birinin FETÖ tarzı yapılanmaların gerçek yüzlerinin ortaya çıkması, gençlik ve eğitim sistemi üzerindeki yapılanma ile örgütlenmelerinin sona erdirilmesi olduğunu söyledi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu TÜGVA Elazığ Şubesini ziyaret ederek vakfın başkanı Mustafa Şerifoğulları ile üyeleri tarafından faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vakfın eğitim merkezli çalışmalarıyla ülke genelinde teşkilatlandığını belirten Şube Başkanı Şerifoğulları, üniversite öğrencilerine yurt imkanı sunma konusunda çalışarak ve imkanlarını artırmaya devam ettiklerini aktardı.

TÜGVA'nın ülke genelinde ve Elazığ'da önemli eğitim ve kültürel faaliyetler yaptığını bildiğini belirten Vali Murat Zorluoğlu ise, üniversite gençliğinin sağlıklı ellerde, terör destekçileri veya FETÖ gibi darbeci yapılarla iltisaklı kuruluşların eline düşmeden barınma sorunlarının çözülmesinde TÜGVA gibi sivil örgütlere önemli görevler düştüğünü aktardı.

15 Temmuz darbe sürecinde gençliğin iyi bir sınav vererek ülkesinin birliğinden ve seçilmiş iradesinden yana tavır aldığına dikkat çeken Vali Zorluoğlu, "Sürecin en önemli sonuçlarından birinin FETÖ tarzı yapılanmaların gerçek yüzlerinin ortaya çıkması, gençlik ve eğitim sistemi üzerindeki yapılanma ve örgütlenmelerinin sona erdirilmesi oldu" dedi.

Vali Zorluoğlu, TÜGVA’yı ziyaret etti

Vali Zorluoğlu, TÜGVA’yı ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber