Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mart 2018 - 14:58 Yorum: 0

Vali Zorluoğlu’nun eşinden Gürpınar ilçesine ziyaret

Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Gürpınar Belediyesi tarafından hizmete alınan birimleri ve Şehit Polis Memuru Haluk Varlı'nın ailesini...

Vali Zorluoğlu’nun eşinden Gürpınar ilçesine ziyaret

Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Gürpınar Belediyesi tarafından hizmete alınan birimleri ve Şehit Polis Memuru Haluk Varlı'nın ailesini ziyaret etti.

Hükümet konağı önünde Kaymakam Osman Doğramacı ve eşi Hatice Doğramacı tarafından karşılanan Sevcan Zorluoğlu, kaymakamlık makamında bir süre misafir edildikten sonra, 8 Eylül 2015'te Iğdır'da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit düşen Haluk Varlı'nın ailesine konuk oldu. Şehit polisin babası, annesi, eşi ve çocuğunun yaşadığı eve misafir olan Zorluoğlu, beraberinde getirdiği hediye ve oyuncakları şehidin ailesine sundu. Şehitlerimizin; Türkiye için, millet için can verdiğini belirten Zorluoğlu, şehitlerimizin ve yadigârları olan ailelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Şehit ailesinin evinde bir süre kalarak aile fertlerinin taleplerini de dinleyen Zorluoğlu, buradan Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (TEKSEM) tarafından düzenlenen "Kalbin İçin Gülümse" müzikaline geçti. Engelliler ve aileleriyle birlikte izlediği müzikal sırasında yakından ilgilendiği down sendromlu çocukların danslarına da eşlik eden Zorluoğlu, ardından Gürpınar Belediyesi tarafından yaptırılan Uluğbey Çocuk Akademisine geçti. Akademi bünyesinde oluşturulan sınıfları çok etkileyici bulduğunu belirten Zorluoğlu, akademideki incelemelerinin ardından, aynı yerleşke içerisinde konuşlu bir diğer belediye hizmeti olan Gürpınar Aile Destek Merkezine (GÜRADEM) geçerek, buradaki kadınlarla hasbihal etti.

Merkezden yararlanan kadınların el işlerini dikkatle inceleyen Zorluoğlu, kilim atölyesinde kendisine yoğun ilgi gösteren kadınlarla birlikte ilmek attıktan sonra belediyenin engelsiz yaşam merkezini de ziyaret ederek, buradaki çocuklarla vakit geçirdi.

Sevcan Zorluoğlu, Gürpınar programını Gürpınar Aile Destek Merkezindeki temaslarıyla tamamladı.

Vali Zorluoğlu’nun eşinden Gürpınar ilçesine ziyaret

Vali Zorluoğlu’nun eşinden Gürpınar ilçesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber