Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 18:13 Yorum: 0

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca'ya ilk resmi ziyaretini yaptı.

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca'ya ilk resmi ziyaretini yaptı. Vali Dağlı ve beraberindeki heyet, Akçakoca'da 1. etap çalışmaları biten sokak sağlıklaştırması bilgilendirme toplantısına katıldı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı'ya Akçakoca'daki ziyaretlerinde Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Özdemir, İGM (İl Genel Meclisi) Başkanı Dursun Çakır, MARKA (Doğu Marmara Kalkınma Ajansı) Genel Sekreteri Mustafa Ayhan ve bazı vilayet protokolü mensubu eşlik etti.

Vali Dağlı'nın Akçakoca'ya yaptığı ziyaretti ilk İlçe Kaymakamlığı oldu. Burada Kaymakam Mehmet Özer ve ilçe protokolü tarafından ağırlanan Vali Dağlı, bir süre sonra belediyeye hareket etti. Belediye binası önünde, Vali Dağlı'yı Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin yanı sıra, bazı belediye meclis üyeleri, tüm belediye kurum amirleri ile bazı muhtarlar karşıladı. Daha sonra bilgilendirme toplantısına katılan Vali Zülkif Dağlı ve tüm katılımcılar, sokak sağlıklaştırma programında yer alan işyeri sahibi veya kullanıcılarının hazır bulunduğu belediye meclis salonuna geçtiler. MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, sokak sağlıklaştırma projesinin gerçekleşme etaplarıyla, projenin toplam maliyetlerine yönelik bilgiler verdi. Daha sonra kürsüye çıkan isim Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici oldu. Başkan Yemenici, birinci etabı tamamlanan projenin ikinci ayağının da başlayacağını söyledi. Mevcut projenin Akçakoca'ya vizyon kazandıran birkaç önemli projeden biri olduğunu ifade eden Yemenici, projenin devam edecek ayaklarında da, Vali'nin ve MARKA Genel sekreterinin bugüne dek olduğu gibi, bundan sonra da desteklerinin olacağından hiç şüphelerinin olmadığını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin ardından kürsüye çıkan İlçe Kaymakamı Mehmet Özer ise, "Akçakoca güzel bir ilçe ve güzel insanların yaşadığı bir ilçe. Bu güzelliğin devam etmesinde ikinci etapta biz de Kaymakamlık olarak destek vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Vali Zülkif Dağlı; "Çözüm odaklı hareket edeceğiz"

Vali Zülkif Dağlı konuşmasına "Görüyoruz ki Akçakoca'da güzel şeyler oluyor" sözleriyle başladı. "Akçakoca'nın konumunda olan benzer büyüklükte olan bazı yerlerde biraz daha yol almışlar gibi görünüyor" diyen Vali Dağlı, çözüm odaklı hareket etme prensibiyle Akçakoca'da da güzel şeylerin etap etap hayata geçtiğini söyleyerek, "Biz bu etapları İnşallah hızlandıracağız" şeklinde konuştu.

Vali Zülkif Dağlı'nın konuşmasını tamamlamasının ardından, Akçakoca Belediyesi personeli Ayşe Güner, tarihi ticaret merkezinde yapılan sokak sağlıklaştırması çalışmaları hakkında teknik bilgiler verdi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra Adliye binasına geçerek İlçe Cumhuriyet savcısını ziyaret ettiler. Adliye çıkışında ise Düzce Baro Başkanı Azade Ay'ın Akçakoca'daki ofisine geçen Vali Dağlı ve protokol üyeleri, Azade Ay'la bir süre sohbet ettikten sonra İGM başkanı Dursun Çakır'ın işyerine geçerek kendisine kısa bir süre konuk oldular. Vali Zülkif Dağlı ve beraberindeki heyet, Akçakoca'daki son ziyaretini ise, ATSO'ya (Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası) yaptılar.

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber