Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:11 Yozgat’ta aranması olan 12 şahıs yakalandı13:11 Sümer: "Kesme çiçek denildiğinde Altınova akla gelecek"13:11 maNga grubunun solisti Ferman Akgül’ün tazminat davasına ret13:09 Antalya’da Hıdırlık Kulesi Seyir Terası projesi hızla ilerliyor13:08 Muş’ta etkili olan kar yağışı 102 köy yolunu ulaşıma kapattı13:08 Dursun Özbek: "Türk futbolunun geleceği önemliyse PFDK’nın alacağı kararlar...13:07 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...13:07 Galatasaraylı futbolculara özel üretilen formaların çalınmasına ilişkin dav...13:06 Zeytinburnu’nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkma...13:04 Çanakkale İftarı’nda öğrenciler buluştu13:04 Denizlerde fırtına uyarısı13:03 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor13:03 Tayland’da define avcısı göçük altında kalarak öldü13:02 Sarmaşık ve kedirgen bitkisi, yara iyileştirme özelliği sayesinde patente k...13:00 Bakan Işıkhan: “Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi s...13:00 Dursun Özbek: "Galatasaray olarak bu gerginliği tırmandıracak bir söylem iç...13:00 Hendek MYO öğrencileri teknik gezi için Düzce’deydi12:57 Malazgirt’te traktör ile otomobil çarpıştı12:56 Munzur Üniversitesi reyhan fidanlarını vatandaşlara ücretsiz dağıtacak12:56 Terziler, tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi
Sami Er
Yerel 28 Mayıs 2017 - 00:33 Yorum: 0

Vali Zülkif Dağlı “Toplu iftarlar yerine fakir sofralarına oturalım”

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında "Sadece iftar sofraları kurmayalım, bir tencere yemek pişirip kardeş ziyareti,...

Vali Zülkif Dağlı “Toplu iftarlar yerine fakir sofralarına oturalım”

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında "Sadece iftar sofraları kurmayalım, bir tencere yemek pişirip kardeş ziyareti, komşu ziyareti, yetim, kimsesiz ve muhtaç aile ziyaretleri yapalım" dedi.

Vali Zülkif Dağlı mübarek Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Zülkif Dağlı mesajında yardımlaşma ve kardeşliğe dikkat çekerek "Tüm İslam alemiyle birlikte Düzce ilimizde de Ramazan ayının feyz ve bereketini hep birlikte yaşamaya başladık. Ramazan ayı sabrı öğreten, nefsi terbiye eden, yardımlaşmayı pekiştiren ve fazilet bakımından nice güzelliklerin bahşedildiği bir aydır. Bu yıl Düzce'mizde Valiliğimiz olarak Ramazan ayının temasını "Yardımlaşma ve Kardeşlik" olarak belirledik. Yardımlarımızı mümkün olduğu kadar kendimizden, kendi elimizle ve gösterişe kaçmadan vermeyi ön plana çıkaracağız" dedi.

"Yardımlaşmayı sadece iftar kolileri ve fitreler ile kısıtlamayalım"

Vali Zülkif Dağlı almış oldukları karar ile Ramazan ayında iftar sofralarına değil ihtiyaç sahiplerinin sofralarına oturacaklarını işaret ederek "Almış olduğumuz karar doğrultusunda mekanların değiştiği ancak kişilerin değişmediği iftar sofralarındaki programlar yapmak yerine, her akşam yoksul, yetim, şehit yakını ve kimsesiz ailelerin ziyaret edilmesini, onların sofrasındaki bereketten ve dualarından nasiplenmeyi arzu etmekteyiz. Toplumsal bağlarımızı güçlendirmek için bu ayı fırsat bilelim. Yardımlaşmayı sadece iftar kolileri ve fitreler ile kısıtlamayalım. Manevi duygular ile iftar yapalım, sadece iftar sofraları kurmayalım, bir tencere yemek pişirip kardeş ziyareti, komşu ziyareti, yetim, kimsesiz ve muhtaç aile ziyaretleri yapalım. Sofralarımızı en yakın fakirlerimize ve ülkemize gelen Suriyeli mülteci kardeşlerimize açalım. Hem sofralarımızı hem de gönüllerimizi tüm insanlara açalım. Allah rızası için kardeşlerimizi tebessümle karşılayıp güler yüzle uğurlayalım. Gönlümüzden vererek, gelin gönüller yapalım, yardımlaşmayı ve kardeşliği inşa edeceğimiz ziyaretler gerçekleştirelim" ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber