Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Eylül 2014 - 14:28 Yorum: 0

Valilik hediyeleri ihtiyaç sahiplerine

HATAY (AA) - Valiler Kararnamesiyle Hatay Valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz'in makamına takdim edilen çeşitli hediyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı...

Valilik hediyeleri ihtiyaç sahiplerine

HATAY (AA) - Valiler Kararnamesiyle Hatay Valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz'in makamına takdim edilen çeşitli hediyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı bildirildi.

Valilik internet sitesinde yer alan açıklamada, 2009 temmuz ayında Hatay'da vali olarak göreve başlayan Lekesiz'in, valilik makamına takdim edilen gıdadan giyime, süs eşyasından kitaba çeşitli hediyelerin ihtiyacı olan kimselere ya da ilgili yerlere dağıtılması veya demirbaşa kaydedilmesi talimatı verdiği belirtildi.

Talimata göre, 2009-2014 yılları arasında makama sunulan 220 giyim, 4 tablet bilgisayar ve bilgisayar, 24 masa, duvar ve kol saatiyle bin 384 kitap, gıda ve bunun gibi hediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere dağıtıldığı, bilgisayar ve eşyaların da demirbaşa kaydedildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber