Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Ekim 2016 - 17:43 Yorum: 0

Valilik kararının ardından eylem yapmak isteyen grup, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı

Ankara Valiliği'nin Başkent'te tüm toplantı, gösteri, yürüyüş ve mitingin yasaklandığını açıklamasının ardından basın açıklaması yapmak isteyen...

Valilik kararının ardından eylem yapmak isteyen grup, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı

Ankara Valiliği'nin Başkent'te tüm toplantı, gösteri, yürüyüş ve mitingin yasaklandığını açıklamasının ardından basın açıklaması yapmak isteyen bir grup, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Başkent'te FETÖ soruşturması kapsamında harp okullarından atılan öğrencilerin aileleri, Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde basın açıklaması yapmak istedi. Polis ekipleri, Ankara Valiliği tarafından 17 Ekim tarihinde yapılan, 30 Kasım tarihine kadar Başkent'te tüm toplantı, gösteri, yürüyüş ve mitingin yasaklandığı yönündeki açıklama sonrası gruba, dağılmaları şeklinde uyarılarda bulundu. Polis ekiplerinin uyarıları sonrası grup, sloganlar atarak bölgeden uzaklaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber