Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Eylül 2014 - 20:33 Yorum: 0

Valinin adını kullanarak tekerlekli sandalye istediler

DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir iş adamını arayan kişinin, Vali Şükrü Kocatepe'nin ismini kullanarak tekerlekli sandalye talebinde bulunduğu bildirildi.Valilik basın bürosundan yapılan açıklamada,...

Valinin adını kullanarak tekerlekli sandalye istediler

DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir iş adamını arayan kişinin, Vali Şükrü Kocatepe'nin ismini kullanarak tekerlekli sandalye talebinde bulunduğu bildirildi.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamada, Denizli Valiliği'ne atanan Şükrü Kocatepe'nin ismini kullanan bir kişinin, bir iş adamını arayarak tekerlekli sandalye talebinde bulunduğu, bu şekilde arayan kişilere itibar edilmemesi gerektiği kaydedildi.

Söz konusu iş adamının Valilik Protokol Müdürü Cengiz Özcan'ı aramasıyla durumun ortaya çıktığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sayın valimiz bugün görevine başladı, sizinle önemli bir konuda görüşmek istiyor diyerek telefonu Vali Kocatepe gibi takdim edip başka birine bağladığı, diğer dolandırıcının da yeni vali olarak kendisini tanıttıktan sonra engelliler için bir proje başlatıyoruz. Tekerlekli sandalye alacağız. Şu hesaba yardımlarınızı gönderebilirsiniz dedi. 

Sayın valimizin adını kullanmak ve engelli vatandaşlarımızı istismar etmek suretiyle kendilerinden bağış talebinde bulunulan iş adamlarımızın veya vatandaşlarımızın durumu derhal emniyet birimlerine bildirmelerini rica ediyoruz." 

Açıklamada, şüpheli kişilerin taleplerine itibar edilmemesi istendi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber