Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Aralık 2014 - 13:08 Yorum: 0

Valizlerden kaçak sigara ve içki çıktı

IĞDIR (AA) - Iğdır'da bir otobüste yapılan aramada, 3 yolcuya ait valizlerde 3 bin paket kaçak sigara ile 36 şişe alkollü içecek ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, kaçakçılıkla mücadele...

Valizlerden kaçak sigara ve içki çıktı

IĞDIR (AA) - Iğdır'da bir otobüste yapılan aramada, 3 yolcuya ait valizlerde 3 bin paket kaçak sigara ile 36 şişe alkollü içecek ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma başlatan Iğdır Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüsünün kimliği ve plakası açıklanmayan bir yolcu otobüsünü Tuzluca ilçesi girişinde durdurdu. 

Aramada, otobüsteki yolculardan Ömer D. ile Azerbaycan uyruklu Fazila Nasırova ve Nubora Naciyeva'ya ait valizlerde 3 bin paket gümrük kaçağı sigara ile 36 şişe çeşitli markalarda alkollü içecek bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan iki yabancı uyruklu kadının, jandarmadaki işlemleri sonrası sınır dışı edildiği, Ömer D'nin ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber