Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 06 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Van-Başkale karayolu ulaşıma açıldı

VAN (AA) - Güzeldere Geçidi'nde etkili olan fırtına ve tipi nedeniyle kayan tırın ulaşıma kapattığı Van-Başkale karayolu, ekiplerin bir saatlik çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldıVan-Başkale...

Van-Başkale karayolu ulaşıma açıldı

VAN (AA) - Güzeldere Geçidi'nde etkili olan fırtına ve tipi nedeniyle kayan tırın ulaşıma kapattığı Van-Başkale karayolu, ekiplerin bir saatlik çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldı

Van-Başkale karayolu üzerindeki 2730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde sabah etkili olan fırtına ve tipi, yolun kar ve buzla kaplanmasına neden oldu.

Tipi ve sis sebebiyle bir tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karayolunun trafiğe kapanmasına yol açtı. 

Bu sırada Van ve Başkale yönüne giden araçlar yolda mahsur kalırken, yolu kapatan tır mahsur kalan vatandaşların yardımıyla kurtarılmaya çalışıldı. Ancak çabalar sonuç vermeyince, devreye karayolları ekipleri girdi.

Ekiplerin, bir saatlik tuzlama ve temizleme çalışmaları sonrası karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber