Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 10 Ağustos 2022 - 14:38 Yorum: 0

Van Büyükşehir Belediyesinden asfalt çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Hatuniye Mahallesi'nde bulunan 30 metre genişliğindeki alternatif yolda asfalt serimine başladı.

Van Büyükşehir Belediyesinden asfalt çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Hatuniye Mahallesi'nde bulunan 30 metre genişliğindeki alternatif yolda asfalt serimine başladı.

Kent trafiğini rahatlatacak alternatif yol çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi, Hatuniye Caddesi'ndeki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca asfaltına başlanan yolun sezon sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İpekyolu Caddesi'nden başlayarak Kale Yolu Caddesi'ne kadar uzanan yaklaşık 2 kilometrelik yol güzergâhında ham yol, yarma, dolgu, sıkıştırma, drenaj hattı, altyapı çalışmaları tamamlanırken, sezon sonuna kadar asfalt, kaldırım, bisiklet yolu, refüj, aydınlatma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yapılarak trafiğe açılacak.

Projelendirmesinden yapım aşamalarına kadar tamamı Van Büyükşehir Belediyesinin kendi iş gücü ve öz kaynaklarıyla yapılan, uluslararası standartlara uygun 30 metre genişliğindeki alternatif yol, modern bir görünüme kavuşuyor. Proje bünyesinde yaklaşık 2 kilometre sıcak asfalt, 9 bin 171 metrekare kaldırım, 4 kilometre bisiklet yolu, yaklaşık 13 bin metre bordür, 124 adet yol aydınlatma direği, 620 adet kaldırım, 292 bisiklet yolu kenarı ve 175 adet refüj olmak üzere bin 87 adet ağaç dikimi ile peyzaj çalışmaları yapılacak.

Çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği caddenin sezon sonuna kadar bitirilerek trafiğe açılması planlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber