Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Şubat 2022 - 14:19 Yorum: 0

Van Büyükşehir Belediyesinden fotoğraf sergisi

Van Büyükşehir Belediyesi, Fotoğraf Sanatçısı Ali İhsan Öztürk'ün "Turizm Cenneti Van" adlı fotoğraf sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

Van Büyükşehir Belediyesinden fotoğraf sergisi

Van Büyükşehir Belediyesi, Fotoğraf Sanatçısı Ali İhsan Öztürk'ün "Turizm Cenneti Van" adlı fotoğraf sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel eser ve etkinliklerin Vanlı sanatseverlerle buluşturmaya devam edildiği belirtildi. Açıklamada, "Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, "Büyükşehir Belediyesi Sanatı ve Sanatçıyı Destekliyor" sloganıyla başlatmış olduğu sergilerin ikincisini usta fotoğrafçı Ali İhsan Öztürk'le devam ettiriyor. Sergide, Fotoğraf Sanatçısı Ali İhsan Öztürk'ün imzasını taşıyan birbirinden güzel 50 Van temalı fotoğraf sergilenecek. 25 Şubat 2022 Cuma günü saat 13.00'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı Van Müzesindeki sergi salonunda açılacak sergi, 5 Mart 2022 Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek. Van Büyükşehir Belediyesi, 2022 kültür sanat takvimi ile yıl içerisinde birçok fotoğraf, resim ve arşiv sergisini Vanlılarla buluşturacak" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber