Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 01 Mart 2021 - 08:58 Yorum: 0

Van Büyükşehir Belediyesinin alacağı 70 personelin mülakat sonuçları açıklandı

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 70 personel için yaptığı mülakat sonuçlarını açıkladı.

Van Büyükşehir Belediyesinin alacağı 70 personelin mülakat sonuçları açıklandı

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 70 personel için yaptığı mülakat sonuçlarını açıkladı.

Van Büyükşehir Belediyesi, BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde istihdam edilmek üzere alınan 65 otobüs/kamyon şoförü ve 5 iş makinesi operatörü için sonuçlar belli oldu. İlandan mülakatlara kadar tüm aşamaları büyük bir titizlikle ve hakkaniyet içerisinde gerçekleştirilen alım süreci tamamlandı. 15, 16, 17, 18 ve 19 Şubat 2021 tarihlerinde belirlenen listelere göre gerçekleştirilen sözlü ve uygulamalı mülakatlar büyük bir titizlikle incelenerek sonuçlandırıldı.

İlan sürecinden sonraki süreç şu şekilde devam etti:

"BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak olan 65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinesi operatörü için başvuruları kabul edilen kişiler arasından mülakata çağrılan 260 adet otobüs/kamyon şoförü adayı ve 20 adet iş makinesi operatörü adayı Noter tarafından kura çekilerek belirlenmiş ve kuradan çıkan kişiler listesi Van Büyükşehir Belediyesi resmi web sayfasında ilan edildi. Daha sonra bahse konu Noter kura çekimi sonucu isimleri belirlenen başvuru sahiplerinin ilanda belirtilen belgelerini istenildiği şekilde hazırlayarak en geç 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Van Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında bulunan BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti'ye elden teslim etmeleri ve süresi içerisinde belirtilen belgeleri teslim etmeyen veya eksik belge teslim eden başvuru sahiplerinin mülakata çağrılmayacağı duyuruldu. Son alarak da 65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinesi operatörü alımı için uygulamalı ve sözlü mülakatlar 15.02.2021-19.02.2021 tarihlerinde İpekyolu Caddesi Üzeri Eski YSE adresinde kurulu bulunan Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına ait Garaj Amirliği sahasında gerçekleştirildi.

Buna göre 65 adet otobüs/kamyon şoförü ve 5 adet iş makinesi operatörü alımı için yapılan uygulamalı ve sözlü mülakat sonucunda başarılı olup hak kazanan adayların isim listelerine https://bit.ly/2NPEpxh linkinden ulaşılabilir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber