Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ekim 2014 - 11:38 Yorum: 0

Van depreminin 3. yıl dönümü

Erciş Belediye Başkanı Keskin ve Başkan Yardımcısı Çağan, mesaj yayımladı

Van depreminin 3. yıl dönümü

VAN (AA) - Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin ve Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çağan, 23 Ekim 2011 yılında Van'da yaşanan depremin 3. yıl dönümü nedeniyle ortak mesaj yayımladı.

Depremde yaşamını yitiren vatandaşlara rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dilenen mesajda, 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 depremlerinde Van ve Erciş halkının büyük kayıplar yaşadığına dikkat çekildi.

Kontrolsüz yapılaşmanın bir çok vatandaşın yaşamına mal olduğunu belirten mesajda, şunlara yer verildi:

"Erciş'te depremin yaraları sarılmadı. Yapılan yardımlar depremzedelere ulaştırılmadı. Ercişlilerin birliği ve dayanışması, depremin acılarını bir nebze olsun hafifletti. Depremin üzerinden geçen 3 yıla rağmen Ercişlilerin yaşadığı sıkıntılar devam ediyor. Erciş Belediyesi aracılığında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortak çalışması sonucu hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçirilecek. Bu proje ile Erciş'te güvenli bir yapılaşma olacak. Erciş'i halkın desteği ile geliştireceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber