Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Van Esnaf ve Sanatkârları bilgilendirme toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin katılımı ile Van'da "Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecek.

Van Esnaf ve Sanatkârları bilgilendirme toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin katılımı ile Van'da "Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecek.

Van Ticaret İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Esnaf ve Sanatkârları Bilgilendirme Toplantıları" ile esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelmek suretiyle; ilgili kesimin sorun ve taleplerinin birinci ağızdan dinlenmesi ve alanında uzman kişilerin katılımı ile söz konusu soru ve taleplere cevap verilmesi hedeflenmektedir. Standart sorun çözme yöntemlerinin ötesine geçilerek ile özgü sorunların tespit edilmesi ve sorunların niteliğine göre toplantı esnasında ya da sonrasında bu sorunların bertaraf edilmesine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Esnaf ve sanatkârları bilgilendirme toplantıları çerçevesinde; mevcut sorunların dinlenmesi ve bu sorunlara çözüm önerileri sunulması, esnaf ve sanatkârların vergi ve sosyal güvenlik konularında bilgilendirilmesi, kredi ve finansmana erişim ve bunlardan yararlanma imkânlarının tanıtılması, yenilikçilik ve rekabet konusunda fikir verilmesi, Ahilik teşkilatının temelini oluşturan eşsiz ahilik kültürünün tanıtımı ve günümüz esnafına yansımalarının belirlenmesi amaçlarıyla toplantılar gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda 13 Ekim 2016 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin katılımı ile "Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecektir. Toplantıda Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı da (KOSGEB) alanında uzman kişiler katılım sağlayarak bilgilendirici sunumlar yapacak ve esnaf ve sanatkârın sorularını cevaplayacaktır. Ayrıca Ahilik kültürü ve bu kültürün günümüze yansımaları, esnaf ve sanatkârlara kazandırdıkları konularında da alanında uzman bir katılımcı tarafından sunumlar yapılacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber