Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Van Gölü sahillerinde piknik keyfi

Van'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonu tatilini Van Gölü sahillerinde piknik yaparak geçirdi

Van Gölü sahillerinde piknik keyfi

VAN (AA) - Van Gölü sahilleri, güneşli havayı fırsat bilen ailelerin akınına uğradı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde çetin geçen kış mevsiminin ardından hava sıcaklığında 2 ile 4 derecelik artış yaşandı. Van'da, güneşli havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Van Gölü sahillerindeki piknik alanlarına akın etti. 

Aileler, bir taraftan sahilde semaver çayı içmenin keyfini sürerken, bir taraftan da çocuklarıyla parklarda vakit geçirdi. Edremit ilçesindeki Kocaeli Dostluk Parkı'na gelen bir grup üniversite öğrencisi de şarkılar eşliğinde halay çekerek güneşli havanın tadını çıkardı.

Ailesiyle piknik yapan Mehmet Türel, hafta sonu tatiline denk gelen güneşli havanın keyfini sürdüklerini belirterek, kış esaretinden kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Havaların sıcak olmasının en çok çocukları sevindirdiğini dile getiren Layla Demirhan ise güneşli havanın çocuklara faydalı olduğunu bu nedenle sahile geldiklerini ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber