Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 10:08 Yorum: 0

Van YYÜ öğrenci konseyi, küçük Yusuf için seferber oldu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğrenci Konseyi tarafından beyin felci teşhisi konulan ve yürüyebilmesi için 100 bin liraya ihtiyaç duyulan 4 yaşındaki...

Van YYÜ öğrenci konseyi, küçük Yusuf için seferber oldu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğrenci Konseyi tarafından beyin felci teşhisi konulan ve yürüyebilmesi için 100 bin liraya ihtiyaç duyulan 4 yaşındaki Yusuf Talha Erkek adına bir yardım gecesi düzenlendi.

YYÜ Öğrenci Konseyi tarafından, küçük yaşta beyin felci teşhisi konulan ve yürüyebilmesi için tedavi masraflarında 100 bin liraya ihtiyaç duyulan 4 yaşındaki Yusuf Talha Erkek adına bir yardım gecesi düzenlendi. Gecede açılış konuşmasının ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreteri Yusuf Uzun, duyduğu gururu ve mutluluğu dile getirdi. Düzenlenen gecede; Metin Barlık konserinin ardından, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tiyatro ve Halk Oyunları Topluluğu aynı zamanda Halk Oyunları Bölümü tarafından sergilenen tiyatro gösterisi ve halk oyunları da yer aldı. Destek sağlayan öğrenciler için sürpriz çekilişler ve ödüllü sorular ile hediyeler verildi. Gecenin sonunda duygularını ve teşekkürlerini dile getirmekte zorlanan Yusuf Talha'nın annesi Esma Erkek, "Bundan 12 gün önce benim oğlumun doğum günüydü. Anneannesi bir askılı pantolon almıştı. Tek istediğim bu pantolonu onun üzerinde ayakta iken görebilmek. Buna vesile oldunuz. Hepinize çok teşekkür ederim. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum" diye devam ederken, Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Karaduman, "Minik Talha'nın tedavi masraflarını karşılamak için çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen tüm öğrenci arkadaşlarımıza, bizlere bu aşamada gönüllü yardımcı olan başta halk oyunları ve tiyatro topluluğumuz başta olmak üzere tüm topluluklarımıza, hediyeleri ile geceyi cazip kılan tüm kurumlarımıza ve duyarlı halkımıza yürekten teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarımın gönlündekiler şu an benim dilimde, tüylerimiz diken diken. Çok mutlu ve gururluyuz" dedi.

Van YYÜ öğrenci konseyi, küçük Yusuf için seferber oldu

Van YYÜ öğrenci konseyi, küçük Yusuf için seferber oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber