Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Nisan 2022 - 11:23 Yorum: 0

Van’da Analig Tenis Grubu müsabakaları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Tenis Grup müsabakaları, Van'da başladı.

Van’da Analig Tenis Grubu müsabakaları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Tenis Grup müsabakaları, Van'da başladı.

İpekyolu Spor Kompleksinde, 9 ilden 8 kız ve 8 erkek takımın katılımı ile düzenlenen müsabakalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende açılış konuşmasını yapan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye'nin farklı bölgelerinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. İnanç, "15-17 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenen bu müsabakalara Ağrı, Van, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Kars, Iğdır, Malatya ve Tunceli illerinin kız ve erkek takımları yer alacak. Müsabakalarda dereceye giren takımlar, 16 Haziran'da Şırnak ilinde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Bölge Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber