Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Eylül 2018 - 14:13 Yorum: 0

Van’da avcı eğitim kursu düzenlendi

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile İpekyolu ve Gevaş Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından ortaklaşa, avcılara yönelik...

Van’da avcı eğitim kursu düzenlendi

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile İpekyolu ve Gevaş Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından ortaklaşa, avcılara yönelik avcı eğitim kursu düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ile Van-İpekyolu Gevaş Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından ortaklaşa, avcılara yönelik avcı eğitim kursu düzenlendi. Avcı eğitim kursuna katılan avcı adaylarına yönelik 32 saatlik kursun sonunda sınav düzenlenmiş ve sınavda başarılı olan 15 kursiyere "Avcı eğitim sertifikası" verildi.

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü tarafından 2018 yılında merkez ve ilçelerinde toplam 4 avcı eğitim kursu açılmış olup toplamda 78 kursiyere avcı eğitim sertifikaları verildi.

Van’da avcı eğitim kursu düzenlendi

Van’da avcı eğitim kursu düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber