Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 03:48 Yorum: 0

Van'da banka çalışanlarının rehin alınması

İl Emniyet Müdürü Karaaslan: "Arkadaşlarımızın ikna ve gayreti sonucu şahıs teslim oldu"

Van'da banka çalışanlarının rehin alınması

VAN (AA) - Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, "Arkadaşlarımızın ikna ve gayreti sonucu şahıs teslim oldu" dedi.

Karaaslan, banka çalışanlarını rehin alma olayını gerçekleştiren Veysel Y'nin götürüldüğü İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Saat 17.00'den bu yana devam eden olayın herhangi bir can kaybı yaşanmadan sona erdiğini belirten Karaaslan, bu süre içinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan polislere teşekkür etti.

Karaaslan, şahsın kendiliğinden teslim olduğunu bildirerek, rehinelerde de herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti.

-"Bazı ailevi sorunlarından dolayı bunalıma girmiş"

 Veysel Y'nin bazı ailevi sorunlarından dolayı bunalıma girdiğine işaret eden Karaaslan, "Arkadaşlarımızın ikna ve gayreti sonucu şahıs teslim oldu. Hakkında adli işlem başlatıldı. Bu mesleğimizin cilveleri. Bunun için yetiştiriliyor, bunun için çalışıyoruz. İçeride toplam 10 rehine vardı, 3'ü önceden serbest bırakıldı. Meslektaşlarımız telefon görüşmeleriyle sonuca vardı" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "üzerinde bomba ya da silah var mıydı?" yönündeki sorusuna Karaaslan, "Şahıs, üzerinde bomba süsü verilen bir düzenek, bir kuru sıkı tabanca, pompalı tüfek ve bankanın güvenlik görevlisinden aldığı tabancayla olayı gerçekleştirmiş" yanıtını verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber