Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 24 Ocak 2018 - 13:18 Yorum: 0

Van’da ‘Chakless’ rüzgarı

Van'da Azad Işık ve Haşim İnan tarafından ortaklaşa hizmete açılan ve kısa sürede adından söz ettiren "Chakless Restaurant Cafe', Türkiye'ye açılacak.

Van’da ‘Chakless’ rüzgarı

Van'da Azad Işık ve Haşim İnan tarafından ortaklaşa hizmete açılan ve kısa sürede adından söz ettiren "Chakless Restaurant Cafe', Türkiye'ye açılacak.

Restaurant cafede kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen işletme ortaklarından Azad Işık, Chakless Restaurant Cafe hakkında bilgiler aktardı. "Chakless" isminin çikolata içindeki tatlı bir maddeden alındığını belirterek, "İlk başta farklı markalar üzerinde düşündük. Birçok markanın buraya getirilmesi anlamında teklifler aldık. Ancak biz kendi markamızı oluşturmak adına böyle bir karar aldık ve "Chakless" markasını açtık. Chakless, çok düşünülerek üstünde durularak ve farklı bilge insanlardan fikir alınarak kurulmuş bir isimdir. Chakless, kelime itibariyle çikolata içindeki tatlı bir maddedir ve buraya gelen müşterilerimiz de tatlı olduğu için işletmenin adını "Chakless" bıraktık" dedi.

Chakless markasının açılması adına birçok ilden teklifler aldıklarını ifade eden Işık, "Şimdiden Antalya, Diyarbakır, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilden "Chakless'i açmamız adına ciddi anlamda teklifler geliyor. Ancak bizim hedeflerimiz var. Öncelikle markalaşmak istiyoruz. Daha sonra tüm illerde "Chakless" markamızı oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Profesyonel bir ekiple çalıştıklarını dile getiren Işık, "İlk olarak Türkiye'nin en iyi mimarlarından olan MSG Desıgn Architect M. Serdar Güntaş ile çalıştık ve harika bir mimarlık eseri sergilendi. Daha sonra yine profesyonel bir ekip oluşturarak onlara her anlamda eğitimler verdik. Çünkü başarı bir ekip işidir. Bizde başarılı olmak için profesyonel anlamda bir ekip oluşturduk. Profesyonel bir mutfak kurarak içini dünyanın lezzetleri ile doldurduk. Profesyonel bir Steakhouse ile çalışıyor, ilimizde bulamadığımız için etlerimizi il dışından getiriyoruz. Bunun yanında yine Van'da bir ilki gerçekleştirerek müşterilerimize hem dünya lezzetlerini hem de yöresel yemek hizmetini sunuyoruz. Kahvaltımıza her bölgeden olmak üzere farklı lezzetler ekledik. Bu da bizi farklı kılıyor" şeklinde konuştu.

İlk hedeflerinin markalaşmak olduğunu da belirten Işık, ileriki süreçte Van adını simgeleyen bir projeyi Edremit ilçesinde hizmete açmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından basın mensuplarına işletmeyi gezdiren Işık, birlikte hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.

Van’da ‘Chakless’ rüzgarı

Van’da ‘Chakless’ rüzgarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber