Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Van'da kaçakçılık operasyonları

Operasyonlarda 627 bin 450 paket sigara, 11 ton çay ve 1 ton 380 kilogram şeker ele geçirildi

Van'da kaçakçılık operasyonları

VAN (AA) - Van'da düzenlenen operasyonlarda 627 bin 450 paket sigara, 11 ton kaçak çay ile 1 ton 380 kilogram şeker ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollarla getirilen çok miktarda sigaranın il dışına sevk edileceği bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine harekete geçen KOM ekipleri, sürücüsü ve plakası açıklanmayan tırı, Edremit ilçesi çıkışında oluşturulan kontrol noktasında durdurdu.

Aramada, 312 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Emniyet müdürlüğü yetkilileri, tırın dorsesinde bulunan sigaraların, Van'da tek seferde ele geçirilen en fazla miktar olduğuna dikkati çekti.

Öte yandan, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla son bir hafta içerisinde kent merkezi ve ilçelerde düzenlenen operasyonlarda da 314 bin 950 paket sigara ile 11 ton çay ve 1 ton 380 kilogram şeker ele geçirildiği, gözaltına alınan 18 kişiden 2'sinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber