Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Ekim 2014 - 01:38 Yorum: 0

Van'da kaybolan çocuk

Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmalarına ara verildi

Van'da kaybolan çocuk

VAN (AA) - Gürpınar ilçesinde, evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarına 05.00'e kadar ara verildi.

Kırkgeçit Ortaokulu'nda oluşturulan kriz masasında nöbetleşe olarak Aslan'ı arayan ekipler ve vatandaşlar, havanın soğuması nedeniyle çalışmalara 05.00'e kadar ara verdi.

 İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) arama kurtarma teknisyeni Köksal Beyazoğlu, yaptığı açıklamada, "İhbarı aldığımız 16.00'dan beri ekipler ve vatandaşlarla mahalle çevresinde geniş çaplı arama ve tarama çalışması yaptık. Mahalle içi ve kırsal kesim olmak üzere bakılabilecek bütün noktaları kontrol ettik. Ancak maalesef bir sonuç alamadık. Havanın iyice soğuması nedeniyle çalışmalarımıza 05.00' e kadar ara verdik" diye konuştu.

Arama çalışmaları, jandarma ekipleri, geçici köy koruyucuları, AFAD'a bağlı arama kurtarma timi, UMKE ekipleri ve mahalle sakinlerinden oluşan yaklaşık 500 kişi ve 6 eğitimli köpekle gerçekleştiriliyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber