Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:18 Yorum: 0

Van’da okul idarecileri ve öğretmenleri bilgilendirme semineri

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından 13 ilçede idareci ve öğretmenlere yönelik proje yazma ve yürütme konularında bilgilendirme semineri...

Van’da okul idarecileri ve öğretmenleri bilgilendirme semineri

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından 13 ilçede idareci ve öğretmenlere yönelik proje yazma ve yürütme konularında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Özel bir kolejde düzenlenen proje bilgilendirme seminerine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Şahin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi proje uzmanları, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. Proje bilgilendirme seminerinde konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Şahin, her okulun bu yıl en az bir proje yapması gerektiğini belirterek, bu çağın proje çağı olduğunu söyledi. Bu tür çalışmalarda ne yazık ki bir korkunun, çekincenin hakim olduğunu dile getiren Şahin, idareci ve öğretmenlerin bu yersiz korkuyu yeneceklerine inandıklarını kaydetti.

Seminerde; Erasmus+, Eurodesk, E- Twinning ,Dyned hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı. KA1, KA2, KA3 projeleri konusunda da bilgilerin verildiği seminerde, idareciler ve öğretmenlere proje yazmanın ve yürütmenin Van ilindeki öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacağından da söz edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber