Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Haziran 2016 - 23:13 Yorum: 0

Van’da PKK’lılar Karakola Saldırdı: 1 Yaralı

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Güzelsu Jandarma Karakolu'na patlayıcıyla saldıran teröristlerin ardından bir iş yerini taraması sonucu 1 vatandaş...

Van’da PKK’lılar Karakola Saldırdı: 1 Yaralı

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Güzelsu Jandarma Karakolu'na patlayıcıyla saldıran teröristlerin ardından bir iş yerini taraması sonucu 1 vatandaş ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Gürpınar ilçesine bağlı Güzelsu Jandarma Karakoluna el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lılar olay yerinden kaçarlarken, önce bir esnafın iş yerini taradı. Ardından nakliye aracını vermeyen bir manavı yaralayarak olay yerinde başka bir araçla kaçtı. PKK'lıların manavı uzun namlulu silahla taradıktan sonra başka bir esnafın aracını alıp, Van-Hakkâri karayolu istikametine doğru kaçtığı bildirildi.

Olayda ağır yaralanan manavın, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı ve kaçan PKK'lıların yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber