Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Nisan 2016 - 13:55 Yorum: 0

Van’da Yaşanan Patlamanın Şiddeti Gün Ağardığında Ortaya Çıktı

Van merkez İpekyolu ilçesinin Hacıbekir Mahallesi’nde meydana gelen patlamanın şiddeti sabah saatler..

Van’da Yaşanan Patlamanın Şiddeti Gün Ağardığında Ortaya Çıktı

VAN (İHA) Van merkez İpekyolu ilçesinin Hacıbekir Mahallesi’nde meydana gelen patlamanın şiddeti sabah saatlerinde ortaya çıktı.
Dün akşam saatlerinde Hacıbekir Mahallesi Doğu Caddesi ile Meteoroloji 16’ncı Sokak kesişiminde meydana gelen patlamanın etkisi sabah saatlerinde gün yüzüne çıktı. PKK’lılar tarafından rögara yerleştirilen el yapımı patlayıcı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada çevredeki ev, iş yeri ve bazı araçlarda maddi hasar oluşurken, yaklaşık 100 metre ileride bulunan rögar kapaklarının fırladığı gözlendi. Patlamanın etkisiyle 5 metre derinliğinde bir çukur oluşurken, Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri patlamanın yaşandığı alanda yaşanan su patlağını gidermeye çalıştı. Şans eseri patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede bulunan bir evin çatısına asfalt parçası saplandığı bir aracın da tavanı delindiği ve kimi iş yerlerinin camlarının kırıldığı görüldü.
Patlamadan dolayı büyük bir şok yaşayan vatandaşlar ise yaralarını sarmaya çalışıyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber