Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"
Sami Er
Eğitim 22 Mayıs 2018 - 14:58 Yorum: 0

Van’daki sağlık çalışanlarına ‘ikinci üniversite’ imkanları anlatıldı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Van Bürosu, sağlık çalışanlarına sınavsız ikinci üniversite imkanları hakkında bilgilendirmede...

Van’daki sağlık çalışanlarına ‘ikinci üniversite’ imkanları anlatıldı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Van Bürosu, sağlık çalışanlarına sınavsız ikinci üniversite imkanları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Anadolu Üniversitesi AÖF Van Bürosu temsilcileri, ikinci üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında Lokman Hekim Van Hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına bilgilendirmede bulundu. Sağlık çalışanlarına bilgilendirmelerde bulunan AÖF Van Büro Yöneticisi Öğretim Görevlisi Dr. Ali Ertürk, yüksek öğretimde ikinci üniversite imkanları, dikey geçiş, sertifikalar ve binlerce çeşit kaliteli kitap basımı ve satışı gibi üniversitenin sağladığı imkanlarla birlikte eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasındaki önemi hakkında bilgi verdi.

Anadolu Üniversitesinin açıköğretim, işletme ve iktisat fakültelerinde Van ilinde yaklaşık 25 bin kayıtlı öğrenci bulunduğunu ifade eden Ertürk, "81 il ve bazı ilçelerimizle birlikte birçok yabancı ülkede 3 milyondan fazla kayıtlı öğrenciye kaliteli bir eğitimle hizmet veren Anadolu Üniversitesi, yaklaşık 4 bin civarında kendi matbaasında basılı olan kitaplarıyla dünyadaki ilk 3 mega üniversitesinden biridir" dedi.

Anadolu Üniversitesinin sisteminde; sağlık yönetimi, uluslararası ilişkiler, işletme, ilahiyat, yaşlı bakım, laborant veterinerliği, havacılık yönetimi, Türk dili, tarih, felsefe gibi birçok bölüme herhangi bir üniversitede öğrenci olmak ya da üniversite mezunu olmak şartı ile sınavsız kayıt imkanı bulunduğunu aktaran Ertürk, üniversitesinin 60 lisans ve önlisans bölümleriyle yüksek öğretimde önemli bir yeri olduğunu dile getirdi.

Konuşmasında, sağlık çalışanı görevinin zor olduğunu anımsatan Ertürk, Anadolu Üniversitesinin sağladığı imkanlara katkı sağlayan Lokman Hekim Van Hastaneleri yönetimine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından AÖF Van Bürosu temsilcileri tarafından, sağlık çalışanlarına tanıtım faaliyetleri ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Van’daki sağlık çalışanlarına ‘ikinci üniversite’ imkanları anlatıldı

Van’daki sağlık çalışanlarına ‘ikinci üniversite’ imkanları anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber