Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:23 Yorum: 0

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen yarışmada Vanlı bayan kuaförü Mert Durbak, "Yüksek Fantezi Topuz" kategorisi ve saç kesim tekniklerinde Türkiye...

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen yarışmada Vanlı bayan kuaförü Mert Durbak, "Yüksek Fantezi Topuz" kategorisi ve saç kesim tekniklerinde Türkiye ikincisi oldu.

Yüksek Fantezi Topuz kategorisinde Türkiye ikincisi olan Durbak, saç kesiminde ise üçüncü olup; iki kupa, iki madalya ve bir plaketle Van'a döndü. Başarısını düzenli çalışma ve yaptığı pratiğe borçlu olduğunu dile getiren Durbak, babasından devraldığı kuaförlük mesleğini yaklaşık 15 yıldır devam ettirdiğini kaydetti. Durbak, "6 Ekim'de Antalya'nın Kemer ilçesinde Türkiye geneli yapılan Yüksek Düzey Kesim yarışmasında Yüksek Fantezi Topuz kategorisinde Türkiye ikinciliği, saç kesim tekniklerinde ise Türkiye üçüncülüğünü ilimize kazandırdık. Yarışmaya katılmadan önce salonumuzda ön hazırlıklarımızı yaptık. Daha sonra Antalya'nın Kemer ilçesinde verilen eğitimlerle hazırlıklarımızı tamamlayarak yarışmaya katıldık. Burada iki kupa, iki madalya ve bir plaketle Van'a döndüm. Çok mutluyum. Bu yarışmada bizlere desteğini esirgemeyen Kuaförler Odası Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bayan kuaförlüğünün daha zevkli ve seçeneklerinin daha fazla olmasından dolayı tercih ettiğini anlatan Durbak, "Erkek kuaförlüğüne göre seçeneği daha fazladır. Sabit değil sürekli bir değişim söz konusudur. O yüzden erkek olmama rağmen bayan kuaförlüğü mesleğini seçtim. Mesleğimi seviyorum. Özellikle ilimizde bu mesleği daha ileriye taşımak istiyorum" diye konuştu.

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ise, başarısından dolayı Mert Durbak'ı tebrik ederek, "İlimizde yaklaşık olarak 500 bay bayan kuaförünün yöneticiliğini yapıyoruz. Ben şunu tekrar ifade etmek istiyorum. Kim nerede medeni cesaretine, sanatına ve kişiliğine güvenerek bir yarışmaya katılırsa ben her zaman o insanın yanında olacağım. Mert kardeşim de onlardan bir tanesidir. İlimize iki kupa, iki madalya ve bir plaket getirerek bizleri onurlandırdı. Bu Van ilimizin bir başarısıdır" ifadelerini kullandı.

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Vanlı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber