Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Şubat 2022 - 15:18 Yorum: 0

Vanlı öğrenciler için müze ve kale gezisi

Van Büyükşehir Belediyesi, "Şehri Van'ı Geziyorum, Tarihimi Öğreniyorum" projesi kapsamında öğrencilere müze ve Van Kalesi'ni gezdirdi.

Vanlı öğrenciler için müze ve kale gezisi

Van Büyükşehir Belediyesi, "Şehri Van'ı Geziyorum, Tarihimi Öğreniyorum" projesi kapsamında öğrencilere müze ve Van Kalesi'ni gezdirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca organize edilen "Şehri Van'ı Geziyorum, Tarihimi Öğreniyorum" projesi kapsamında Gürpınar Belediyesi Çocuk Meclisi öğrencileri ve sorumlu öğretmenleri, sabah saatlerinde Gürpınar Belediyesine ait otobüslerle alınıp Van Müzesine getirildi. Rehber eşliğinde müzeyi gezen öğrenciler, sergilenen eserleri inceleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Van Kalesi çevresini gezen ve kale hakkında bilgi alan öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.

Ayrıca Gürpınar Belediyesi Çocuk Meclisi öğrencileri ile Cahit Zarifoğlu ve Şahbağı okullarından gelen öğrenciler, Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan Van Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde Kayıp Masallar isimli tiyatro oyununu izledi.

Van Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik etkinliklerinin belirli periyotlar halinde devam edileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber