Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2014 - 20:53 Yorum: 0

Vanlı sporcunun Kick-Boks başarısı

VAN (AA) - Ordu'da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonası final müsabakalarına katılan Vanlı sporcu kente Türkiye şampiyonu...

Vanlı sporcunun Kick-Boks başarısı

VAN (AA) - Ordu'da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonası final müsabakalarına katılan Vanlı sporcu kente Türkiye şampiyonu olarak döndü.

Türkiye Kick-Boks Federasyonu tarafından Ordu'da 3000 sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakalarda,  Erciş Gençlik Spor Kulübü sporcularından Kubilay Tarhan 42 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu başarının çok çalışmanın ve fedakarlığın bir ürünü olduğunu belirten Erciş Gençlik Spor Kulübü başkanı ve beden eğitimi öğretmeni Sinan Ağlar, kulübün kurulduğu ilk günden bu yana tüm imkanlarıyla sporculara  desteklerini sunan Kaymakam Barboros Baran'a bu şampiyonluğu armağan ettiklerini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber