Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Şubat 2020 - 13:23 Yorum: 0

Varank’tan fotoğraflı doğum günü kutlaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66'ncı doğum gününü, sosyal medya hesabından 5 yıl önce çekilen fotoğrafı...

Varank’tan fotoğraflı doğum günü kutlaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66'ncı doğum gününü, sosyal medya hesabından 5 yıl önce çekilen fotoğrafı paylaşarak kutladı. Varank, "Davasına, bu millet için kavgasına omuz vermeye ömrümüz vefa ettikçe devam edeceğiz" diye yazdı. Varank'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün 66'ncı doğum günü dolayısıyla Sosyal medya kullanıcıları "#İyikiDoğdunMilletinAdamı" hastagı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Erdoğan'ın doğum gününü kutlayanlar arasındaydı. Varank, 5 yıl önce Antalya'da G-20 zirvesi sırasında çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp, "Davasına, bu millet için kavgasına omuz vermeye ömrümüz vefa ettikçe devam edeceğiz" diye yazdı. Bakan Varank'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilip paylaşıldı.

O fotoğrafın hikayesi

Sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı G-20 liderler zirvesinde yoğun temaslar nedeniyle saatlerce ayakta kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o dönem danışmanlığını yapan Mustafa Varank'ın omzuna yaslanmış şekilde notlarını okuduğu görülüyor. Fotoğrafta Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber