Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Eylül 2016 - 08:38 Yorum: 0

Varillerin içinde piyasa değeri 500 bin TL olan 190 kilo esrar ele geçirildi

Kayseri'de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kamyonda 9 adet varilin içine gizlenmiş piyasa değeri 500 bin TL olan 190 kilo esrar ele...

Varillerin içinde piyasa değeri 500 bin TL olan 190 kilo esrar ele geçirildi

Kayseri'de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kamyonda 9 adet varilin içine gizlenmiş piyasa değeri 500 bin TL olan 190 kilo esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri-Malatya karayolunda operasyon yapıldığı öğrenildi. Operasyonda durdurulan bir kamyonda narkotik köpeği Sedef'in de yardımı ile yapılan aramalarda 9 adet varilin içine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri 500 bin TL olan esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak kamyon sürücüsü M.K.'nın yakalanarak gözaltına alındığı ve hakkında soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber