Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 04 Temmuz 2022 - 18:13 Yorum: 0

Varto Sağlık Müdürlüğüne Eken atandı

Muş Devlet Hastanesi Acil Servisinde aktif ve başarılı çalışmaları ile halkın gönlüne taht kuran Dr. Mehmet Mücahit Eken, Varto İlçe Sağlık Müdürü...

Varto Sağlık Müdürlüğüne Eken atandı

Muş'un Varto İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Mehmet Mücahit Eken atandı.

Muş Devlet Hastanesi Acil Servisinde aktif ve başarılı çalışmaları ile halkın gönlüne taht kuran Dr. Mehmet Mücahit Eken, Varto İlçe Sağlık Müdürü oldu. Varto'daki görevine başlayan Eken, "Bölgeyi iyi tanıyorum. İnşallah sağlık müdürlüğümüzün ve kurumlarımızın da desteği ile vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya gayret göstereceğim" dedi.

Mücahit Eken kimdir?

Varto İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Eken, Konya'nın Güneysınır ilçesinde doğdu. Karaman Anadolu Lisesinde okuyan Eken, 2014 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2020 yılında tıp fakültesinden mezun olan Eken, Muş Devlet Hastanesi Acil Servisine atandı. Eylül 2020 ilk görev yeri olan Muş Devlet Hastanesi Acil Servinde yaklaşık olarak 2 yıl aktif ve başarılı çalışmaları ile vatandaşların gönlünde taht kuran Dr. Eken, Varto İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber