Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 01 Aralık 2021 - 18:13 Yorum: 0

VASKİ’den su hatlarını yenileme çalışması

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Tuşba ilçesi İskele Mahallesi Erciş yolu üzerinde sürekli arıza veren su borularını...

VASKİ’den su hatlarını yenileme çalışması

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Tuşba ilçesi İskele Mahallesi Erciş yolu üzerinde sürekli arıza veren su borularını yenilemek için çalışma başlattı.

Vatandaşların taleplerini değerlendiren VASKİ ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucu hattın değişmesi için harekete geçti. İçme Suyu Daire Başkanlığınca İskele Mahallesi Erciş yolu üzerinde bulunan mevcut 400'lük AÇP boruların 350'lik polietilen boru ile değiştirilmesine başlandı. Yaklaşık 600 metrelik kısmın boru değişimi tamamlanırken, diğer kısmının da mevsim koşullarının el vermesiyle kısa zamanda bitirileceği ve toplamda 3 kilometrelik bir hattın yenilenmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Çalışmaların başlamasından mutluluk duyduklarını dile getiren vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber