Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Küçük:

"Kadınların yüzde 33'ü, eşlerinden gördüğü şiddeti son derece olağan, makul ve olabilecek bir şeymiş gibi algılıyorlarmış. Annelerimizi doğru yetiştirmemiz lazım. Doğru erkek çocukları yetiştirebilecek anneler yetiştirmemiz lazım"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Küçük:

MUĞLA (AA) - Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Küçük, "Annelerimizi doğru yetiştirmemiz lazım. Doğru erkek çocukları yetiştirebilecek anneler yetiştirmemiz lazım" dedi.

Partisinin Bodrum'da düzenlediği 'Cumhuriyet devrimlerinde Türk kadınının önemi' adlı toplantıya katılan Küçük, burada bazı açıklamalarda bulundu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden söz eden Küçük, kadınların çok rahat inançları uğruna ölebilen varlıklar olduğunu öne sürdü. 

Kadınların gücünün önce kadınlar tarafından bilinmesi gerektiğini ifade eden Küçük, "Kadınların yüzde 33'ü eşlerinden gördüğü şiddeti son derece olağan, makul ve olabilecek bir şeymiş gibi algılıyorlarmış. Annelerimizi doğru yetiştirmemiz lazım. Doğru erkek çocukları yetiştirebilecek anneler yetiştirmemiz lazım" dedi.

Atatürk'ün gösterdiği altı okun birbirinden ayrılmaması gerektiğine vurgu yapan Küçük, şöyle konuştu:

"Bunların hepsi birbirini tamamlayacak, bütünleyecek ana hedeflerdir. Ve her kadının öncelikle o altı okun anlamını çok iyi bilmesi ve onları bir bütün olarak kabul etmesi lazım. Ben Milliyetçiyim diyen birinin aynı zamanda halkçı da olması gerektiğini önce kadınlarımızın bilmesi gerekiyor."

Salondaki gençleri karanlıkta birer fener olarak değerlendiren Küçük, "Sizlerin yakılmış el fenerleri olduğunuzu düşünüyorum. Sizlere çok güveniyorum. Ben Türkiye Cumhuriyetinin kadınların ve gençlerin elinde yükselebileceğine inanıyorum. Bu iki dinamiğin birlikte hareketiyle, tekrar Atatürk devrimlerinin ayaklandırılabileceğine, hayata geçebileceğine bütün yüreğimle inanıyorum" diye konuştu.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Bora Çelik de, son zamanlarda kadına karşı yapılan şiddetle ilgili görüşlerini anlattı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber