Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Haziran 2016 - 22:18 Yorum: 0

Vatandaşa Belediye Önünde İftar Yemeği

Zeytinburnu Belediyesi, belediye binası önünde kurulan alanda vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Vatandaşa Belediye Önünde İftar Yemeği

Zeytinburnu Belediyesi, belediye binası önünde kurulan alanda vatandaşlara iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın masaları gezerek vatandaşla selamlaştı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, belediye binası önünde verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftara Zeytinburnu halkı yoğun katılım gösterdi.

"BOMBALI SALDIRIDA ÖLENLERİN 7'Sİ ZEYTİNBURNU'DAN"

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Havalimanında şehit olan vatandaşlarımızdan 7 tanesi Zeytinburnu'ndan. Bugün 6 tanesini uğurladık. Diğer şehitlerimiz de var. Rabbimden niyazımız, duamız odur ki; bu acılar inşallah milletçe yaşadığımız son acı olur. Birlik ve beraberlik için, huzur için, barış ve kardeşlik için hep dua ediyoruz. Ama bizde bir eksiklik var ki dualarımız tam kabul olmuyor. Bu iftar saatinde belki bu gece Kadir Gecesi belki de yarın ya da diğer geceler. Ramazan'ın son 10 günü içerisinde Kadir Gecesi biliyorsunuz. Sizlerden ülkemizde ve bölgemizde barışın, huzurun ve kardeşliğin olması için dua etmenizi istirham ediyorum" diye konuştu.

İftar öncesi Kur'an-ı Kerim ve çeşitli ilahiler okunurken, yemeğin ardından vatandaşlara lokma ikram edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber