Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Haziran 2018 - 20:08 Yorum: 0

Vatandaşlar, Kısıklı’ya akın etmeye başladı

Seçim sonuçlarının gelmeye başlamasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya akın eden vatandaşlar, ellerinde Türk ve AK Parti bayraklarıyla...

Vatandaşlar, Kısıklı’ya akın etmeye başladı

Seçim sonuçlarının gelmeye başlamasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya akın eden vatandaşlar, ellerinde Türk ve AK Parti bayraklarıyla sevinç gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar Kısıklı'ya gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunun bulunduğu Kısıklı'da ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, sevinç gösterisinde bulundu. Vatandaşların Kısıklı'ya gelişi devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber